Ik woon verder weg, kan je toch mijn bewindvoerder zijn?

Rondom Woerden.

Mijn activiteiten richt ik vooral op alle plaatsen in de gemeenten Woerden –  Nieuwegein – Stichtse Vecht – Montfoort – Oudewater – IJsselstein – De Ronde Venen – Utrecht. Voordeel daarvan is dat ik in de contacten die ik in die regio heb, kan gebruiken voor meerdere klanten.

Ik woon verder weg, kan je mij toch helpen?

Maar wat als je iets verder weg woont, kan ik dan toch jouw bewindvoerder zijn? Ja natuurlijk kan dat. Het is niet handig als je aan de andere kant van het land woont, maar als je woont binnen een straal van ongeveer 35 kilometer (zie het kaartje) dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Als je mij een berichtje. stuurt, dan kijken we samen of het mogelijk is en wat voor jou het beste is.

Deel deze pagina.