Klant noemt mij diamant.

  • Berichtcategorie:Blog

Een jonge alleenstaande moeder met twee kleine kinderen meldde zich begin 2018 bij mij. Ze had problematische schulden. Hoewel ze alleenstaand moeder was, werkte ze zo goed als fulltime en wilde ze graag schuldenvrij en financieel stabiel worden. Een schuldentraject (MSNP) via de gemeente was mislukt, het lukte haar niet om zelf genoeg te sparen om aan de schulden af te lossen. Via de rechtbank werd een beschermingsbewind uitgesproken en ik werd haar bewindvoerder. Er werd een schuldentraject (WSNP) via de rechtbank aangevraagd, dit traject startte in de loop van 2018. In een WSNP traject is het de taak van de bewindvoerder om geld te sparen om aan de schulden “af te lossen”. Hierbij bewaakt de bewindvoerder de beslagvrije voet (zie dit artikel voor meer uitleg).

WSNP duurt 3 jaar

Als het WSNP traject vlekkeloos verloopt, zoals bij deze alleenstaande moeder, dan duurt het traject 3 jaar. De schulden die dan nog niet zijn afgelost, komen te vervallen. Deze 3 jaar zijn nu voorbij en deze klant is nu schuldenvrij. Uiteraard is ze daar erg blij mee, en daarom stuurde ze mij onderstaand bericht om op deze site te delen.

Mening van deze klant

Een diamant in mijn leven!
Dit is wat Ineke was en nog steeds is!
De eerste keer dat Ineke binnen kwam bij mij thuis was ik erg onzeker en zag ik 100 beren op de weg. Ik geloofde er niet meer in dat het goed ging komen. Hoe gaan we deze puinhoop nog opgelost krijgen? Het is gelukt en ik ben gelukkiger dan ooit. Er is rust gekomen in het leven van mij en mijn kinderen.  Zoveel meer zelfvertrouwen gekregen. Ineke was er wanneer nodig en nog steeds. Niks was is te gek voor haar. Ik ben haar dankbaar voor alles en zal iedereen aan aanraden. Het is geen schande , het is alleen maar goed dat je hulp zoekt!! Dankjewel Ien, dat jij er altijd bent en dat je mijn met de kinderen goed heb geholpen. Je bent een topper! ❤️

Voldoening

Ook voor mij, als haar bewindvoerder, geeft het veel voldoening als je dit kunt bereiken. Dat is niet alleen mijn verdienste, maar ook die van de klant. Wat mij betreft hebben we dit samen voor elkaar gebokst. Afgelopen jaar heb ik zo meerdere klanten schuldenvrij gekregen, daar ben ik trots op.

Deel deze pagina.