Klanttevredenheid onderzoek 2020

Rapportcijfer: 9,7

Begin 2021 stuurde ik al mijn klanten een korte vragenlijst waarop ze anoniem konden aangeven hoe ze mij als bewindvoerder beoordeelden. Ik was niet verbaasd dat mijn klanten positief waren, maar deze uitslag had ik ook niet verwacht. Twee jaar geleden gaven mijn klanten een gemiddeld cijfer van 9,6 maar dit jaar zelfs een 9,7!

Vraag

Oordeel

Bereikbaarheid van de bewindvoerder

cijfer 9,8

Hoe goed is uw bewindvoerder op de hoogte van uw situatie

cijfer 9,5

Hoe beoordeelt u mij als uw bewindvoerder

cijfer 9,8

Zou u mij als bewindvoerder adviseren aan uw goede vrienden of familie

100% zegt JA

Opmerkingen

Op de vragenlijst hadden mijn klanten nog een aantal opmerkingen gezet. Een paar daarvan zal ik noemen.

Zij is een bewindvoerder die altijd voor je klaar staat en probeert de beste oplossingen in moeilijke omstandigheden.

Je kan geen betere wensen als Ineke.

Fijn dat we het overal open over kunnen hebben.

Deel deze pagina.