Officieel benoemd door de Rechtbank Midden-Nederland.

  • Berichtcategorie:Blog

Op 18 januari 2018 ben ik door de Rechtbank Midden-Nederland officieel benoemd tot (zelfstandig) Professioneel Bewindvoerder. Ik was al opgenomen in het register van de Rechtbank, maar met deze benoeming mag ik nu ook als zelfstandige onder eigen titel (Laurium Bewindvoering) werken als professioneel bewindvoerder.

Register.

Om in het register te worden opgenomen moet je aan een reeks eisen voldoen; opleiding, ervaring, bedrijfsvoering, administratie, accountant. Een benoeming gaat nog een flinke stap verder. In een grondig “verhoor” op de Rechtbank aan het Vrouwe Justitiaplein in Utrecht werd mijn kennis en inzicht getoetst door een rechter. Je kunt het vergelijken met het verdedigen van je bedrijfsplan en het doen van een mondeling examen.

Het eerste beschermingsbewind is inmiddels aan mij toegewezen, en een paar andere beschermingsbewinden zijn in behandeling bij de Rechtbank.

Deel deze pagina.