Waarom is Laurium Bewindvoering anders?

Laurium Bewindvoering werkt anders, kwaliteit en persoonlijke aanpak zijn mijn prioriteit. Goede bewindvoering is maatwerk, sommige klanten vragen daarbij meer aandacht en tijd of een andere werkwijze. Doordat Laurium Bewindvoering kleinschalig is, heeft de klant altijd direct contact met de eigen bewindvoerder en is de kennis van het dossier optimaal. Ik regel uw geldzaken in goed overleg, u krijgt duidelijke uitleg en afspraak = afspraak! Als het moet, kan ik streng zijn. Dat is dan niet leuk, maar wel in uw belang. Dat is ook mijn taak als bewindvoerder, de rechtbank controleert hier ook op. Als het kan, doe ik graag iets extra’s. Ik denk actief mee om oplossingen te vinden, en ik ga op zoek naar kansen om uw situatie te verbeteren. Zo behaal ik voor u het beste resultaat.

Laurium Bewindvoering wil de beste zijn, niet de grootste.
DESKUNDIG EN PERSOONLIJK

Mijn ervaring is dat bij een juiste begeleiding veel mensen weg kunnen blijven uit de schuldsanering (WSNP of MSNP). Daarvoor is het van belang om niet te lang te wachten met het inschakelen van professionele hulp door een bewindvoerder. Maar ook als schuldsanering noodzakelijk is, is het van groot belang dat je een goede bewindvoerder hebt. Niets is namelijk zo vervelend als drie jaar in de schuldsanering te zitten en op een houtje te bijten, en dan het traject af te sluiten zonder schone lei (dus nog steeds met schulden).

Hulp vragen is geen schande, daar is moed voor nodig.

Deel deze pagina.